søndag, august 21, 2005

Hald

Jaja, da var jeg plassert på Hald Internasjonal senter. Legg merke til de to siste ordene, de betyr at jeg må snakke engelsk!! HJELP!! Hehe, akkurat den delen der er litt skummel. Det er nemlig ca 10-20 utenlandske studenter her fra Brasil, Afrika og Thailand, og for å inkludere dem går mesteparten av undervisningen på engelsk, og det skal visstnok småsnakket også gjøre... :S Engelsk er ikke akkurat min sterkeste side (men det vet dere jo :P) men det skal nok gå greit, håper jeg...

Her er det nemlig supert! Utrolig koselig folk! Fint vær! Fin strand, der jeg forøvrig ble kastet uti vannet med klær på av et par gutter fordi jeg visstnok nevnte at det er gøy med tang og tare krig! Men det er det jo, så vi hadde tang og tare krig (endelig :P) og det var faktisk veldig gøy! Om kvelden danser vi afrikansk eller brasiliansk dans og leker blant annet samurei :D eller spiller spill! Sånn ellers prøver jeg å lære meg litt portugisisk av de fra Brasil...noe som etterhvert går fint tror jeg...En av de som er her, en fra Thailand, som jeg aldri helt får fatt i navnet på, men det betyr visstnok popcorn, så vi kaller han bare det :P Men han altså, skal til Ålgård og jobbe med Lisa i Berland menighet! Funny bunny :P Noen av de internasjonale tar bare så av, lydnivået er bare sånn dobbelt så høyt som over alt ellers, fatter bare ikke hvor de får energien fra.. Popcorn har forresten de beste ever samurei lydene. (samurei = en lek vi lærte på arena) Forresten er det super god mat her!!

Eg ligge på rom med ei koselige jenta så eg ska t Brasil med! D blir konge altså! Føle at eg e på en lange leir elle någe :P Men d funke fint :D savne dokke litt då :( Send mail, gje kommentara. Lykke t på skulen i mårå! Have fun! God bless!

4 kommentarer:

Fru K sa...

Du æ heldige! håpe du får det supert, og kom på besøk på bryne når du komme heim igjen. Må høre! Gud velsigne deg!

Anonym sa...

Hei Eli!!!
Det e villt kjekt å ha deg her på Hald!!! Me komme te å få det kjempefint her. Og vett du ke? Eg syns ikkje du e så dårlige i engelsk så du vil ha det te.

Audy sa...

Eli!!!!! savne merr blog. viss du he tid då å viss hendene dine klare d! ;P

sunshine sa...

frekkaste :@ savne oss litt :S ass if!! eg vet nok sannheten, ja ;)